Medicina i zdravlje / Seksologija

Penis Bonus

Ponekada zaista nije lako muškarcem biti. Penis, kao oznaka muškosti mnogima predstavlja imaginaran ili stvaran problem.   Budući je poznato kako veličina penisa nije povezana s količinom seksualnog užitka, postavlja se pitanje zašto muškarci žele veći penis. Osnovna motivacija za takvu želju jest samopouzdanje. Muškarci koji su dobro obdareni imaju više samopouzdanja nego oni s prosječnim ili manjim penisom. Posljedica uvjerenja o premalom penisu i nedostatka samopouzdanja ne reflektira se samo na seksualni život već i na stav o sebi samom općenito. Svaki bi se muškarac trebao upitati je li mu uistinu potreban duži i deblji penis, pogotovo ako se uzme u obzir da pod normalnu veličinu spada raspon od 10 do 18 centimetara a dubina ženske vagine iznosi čitavih 9 centimetara. Znači, dragi moji muškarci…ma koliko god su žene ushićene iznadprosječnim komadima, ipak im veći užitak pruža neka sasvim prosječna veličina penisa.

No, obzirom da su mediji pretrpani svakojakim oglasima koji bacaju akcent na vašu muškost, nije ni čudo odakle potječe tolika fama. Postoje razne metode, sprave, kirurški zahvati i svakojaka čuda koja vam „pomažu“ da se lišite nazovimo problema. I to je u redu, za one koji zaista imaju problema s mikropenisom, erekcijom, debljinom penisa, deformacijom…Činiti to iz obijesti je potpuno ludilo.

Najpoznatiji kirurški zahvat se zove ligamentoliza, a podrazumijeva rezanje ligamenta koji dio penisa drži u unutrašnjosti tijela,  što povećava penis u opuštenom stanju. Poslije ove intervencije „muški ponos“ postaje duži za dva do tri centimetra. Drugi operativni zahvat je povećavanje opsega penisa s ubrizgavanjem vaše vlastite masnoće, odnosno tkiva koje se nalazi pod kožom, u penis. Kozmetički zahvati na području muških genitalija ne tiču se samo penisa, već i testisa, pa se i u njih ugrađuju svakojaki implantati. Na žalost, istraživanja kažu da je samo 35 posto muškaraca poslije ovog zahvata zadovoljno svojim penisom.

Charles  Lennon je prije trinaest godina, dakle u vrijeme kada viagra još nije bila dostupna običnim smrtnicima, zaželio bolju erekciju i penis, s kojim bi mogao bolje zadovoljiti svoju tadašnju ljubavnicu. Liječnici su mu u penis umetnuli poseban plastični implantant, koji je impotentnim muškarcima omogućavao doista čvrstu erekciju i koji je sadržavao i nešto željeznih dijelića. Uređaj je navodno djelovao tako da je penis prije seksa uspravio, a kada bi seks završio, opet natrag u meko stanje. Međutim, stvari su krenule naopako…spomenutom gospodinu  erekcija nije htjela popustiti, što znači da je uređaj penis održao u okomitom položaju. Zbog svog slabog srca nije mogao na operaciju, jer možda ne bi izdržao narkozu, što znači da mu nisu mogli odstraniti uređaj iz penisa. A erekcija će ga vjerovatno pratiti do smrti…

U znanstvenoj literaturi ima vrlo malo podataka o uspješnim metodama povećanja penisa, ali zato mnogo prikaza slučajeva bolesnika kod kojih su se pojavile razne komplikacije nakon kirurških zahvata u svrhu povećanja penisa i drugih oblika iživljavanja nad njim. Te komplikacije uključuju deformacije penisa, velike ožiljke, grbe i čvorove penisa, prenisko postavljen penis, krvne podljeve, odbacivanje presadaka tkiva itd.

Ako se pak bojite ovako invazivnih zahvata, uvijek postoje i blaže metode. Tržište je prepuno različitih proizvoda. Neki će odstraniti neugodan miris, drugi poboljšavaju ukus sperme… Ili ćete posegnuti za donjim rubljem  koje odaje  utisak da ste obdareni velikim penisom.

 Penis možemo povećati i tako da upotrijebimo produžetak. Praktičnost ovih nastavaka ovisna je o dobroj volji korisnika. Mogu biti dobro prihvaćeno pomagalo za zabavu u krevetu, iako ne moraju služiti kao nadomjestak za duži penis. Neki nastavci čak i vibriraju, što bez sumnje poveća užitak partnerice.

Zatim tu su i vakum pumpice  koje funkcioniraju na način da se zvono postavi na samo spolovilo a zatim se isisava zrak pumpicom, što  tjera penis da postane tvrd.

Istezanje pomoću utega je najstarija zabilježena metoda poznata čovječanstvu. Prakticirala su je neka afrička plemena prije više od 2000 godina. Za ovu metodu potrebno je uže. Na jedan kraj se priveže uteg a drugi kraj se pričvrsti na spolni ud (obično čvorom u području ispod glavića). Penis se potom treba dovesti u erekciju nakon čega se izvodi podizanje utega. Za zagrijavanje se počinje s lakšim utegom, zatim ga se zamijeni s težim pa s još težim. Ovom metodom pojačava se snaga i izdržljivost penisa što može dovesti i do povećanja volumena. Istezanje penisa može izazvati i negativne posljedice poput oštećenja živčanog tkiva, trajnih ožiljaka i, kroničnu bol i impotenciju.

Najpouzdanija  prirodna metoda produljivanja penisa je takozvana Arapska mužnja.Vježba zahtijeva 20 do 30 minuta a izvodi se na rubu stola odnosno kauča ili stojeći. Za nju je potrebno malo vazelina ili dječjeg ulja. Tijekom vježbe se ne preporučuje ležanje zbog gravitacije koja smeta ‘mužnji’. zahvat penisa u korijenu (potpuno stražnji dio) palcem i kažiprstom, čime krv ostaje u penisu. Treba uhvatiti duž cijelog promjera, dakle napravi se znak  OK  oko penisa. Palac i kažiprst se čvrsto spoje oko penisa i potiskuju krv u njemu naprijed duž erektivnog tkiva do glavića. Kad prva ruka proputuje cijeli put, palcem i kažiprstom druge ruke napravi se isto. Tempo je smiren, ruka slijedi ruku kao kod prave mužnje. Dakle, prvi tjedan mužnja može trajati deset minuta sa 100 do 200 zahvata duž penisa, a drugi tjedan se može pojačati na 20 minuta, a treći na pola sata. U roku tri do četiri mjeseca pokazuju se rezultati.

Dakle, muškarčine…tko još uvijek misli da ima problema sa svojom muškošću i viška vremena za pumpanje, masaže, bildanje penisa…samo naprijed!

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s