Zabava

Zagrljaj za 60 dolara

Da bi razvili uspješan biznis većina ljudi prođe veoma mukotrpan put prepun odricanja. Ima i onih koji svojom dosjetljivošću i minimalnim ulaganjima ostvare podjednak rezultat.

Jacqueline Samuel iz New Yorka je došla na ideju da otvori vlastiti studio The Snuggery gdje bi potpunim strancima pružala zagrljaje po cijeni od 60 dolara. Sama ideja se rodila dok je sa sestrom na cesti prodavala zagrljaje za 1 dolar. Naizgled se čini smiješna zarada, međutim dnevni „utržak“ bi dosezao i do 80 USD-a.

„Ja se jako volim maziti i zaključila sam da je to pozitivna stvar. No mnogima se nije svidjela moja ideja pa sam zaključila da će to biti svojevrsna underground akcija i da neće donijeti velik prihod“, rekla je Jackie.

Obzirom da nije mogla dobiti certifikat „profesionalne mazilice“ morala je odslušati kolegij Cuddle sutra, koji obuhvaća 100 neseksualnih poza. Samu seansu započinje takozvanom žlicom (zagrljajem u ležećem položaju).  Popriličan broj klijenata ima neobičan niz pitanja i zahtjeva, pogotovo muškarci, no ipak poštuju pravila koja su strogo postavljena. Često se čak dešava da se tijekom seanse klijent uzbudi, ali kako Jacqueline kaže, to je sasvim normalna i prirodna reakcija. Bilo kakav seksualni kontakt ili golotinja tokom seanse nije dozvoljena.

Njezina ideja je privukla pažnju svjetskih medija poput CNN-a i FOX-a, a popularnost Cuddle sutra već naveliko prelazi granice SAD-a.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s